Hartelijk welkom

... op Feriengut Unterhochstätt . Laat uzelf verleiden om van het landelijke idylle met echte hotelcomfort te genieten. De prachtige natuur in Kaiserwinkl in Tirol zal indruk op u maken. De familiale sfeer en de vele extra aanbiedingen van ons huis zullen u doen verrassen.

Laat uzelf verwennen

... En geniet naast culinaire hoogtepunten van een evenwichtig wellness- en sportfaciliteitenaanbod, een breed aanbod voor kinderen, maar tevens van de  spannende en leuke vakantie op de boerderij.

De Feriengut Unterhochstätt

Met een rustige en vrije ligging, ver van de hoofdwegen gelegen tussen Kössen en Schwendt  in het prachtige Kaiserwinkl, staat er niets een ontspannen vakantie in Tirol in de weg. Het zonnig dorpje aan de voet van de Untersberg is zowel in zomer als in de winter de ideale plek voor uw familievakantie, vakantie voor twee , alleen of in met groep. De toplocatie scoort ook hoog door de verscheidenheid aan recreatieve mogelijkheden  zoals wandelen, zwemmen, fietsen, mountainbiken, paardrijden, golfen, paragliden in de zomer, skiën, langlaufen en rodelen in de winter ... het aanbod is onbeperkt

De perfecte vakantie voor het hele gezin

De Feriengut Unterhochstätt is ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Terwijl papa en mama ontspannen in de ruime wellness-ruimte, kunnen de kinderen met onze dieren stoeien.

Nieuwsbrief